De eerste eigen OVErHOOP koffieboekjes zijn gepresenteerd. Als eerste een klein boekje met een fantastische verhaal dat de lezer meeneemt op de 1200 jaar durende wereldreis van koffie. Oude verhalen waarin feiten, legendes  en sterke verhalen elkaar afwisselen.  Als tweede boekje een echt kennis en studieboek voor onze deelnemers en bezoekers van onze workshops. Een boek met tal van wetenswaardigheden over de koffieplant, de koffieboon, het transport, het branden tot en met veeleche koffierecepten.

De boekjes zijn een initiatief van koffie Academie OVErHOOP als onderdeel van koffiebranderij OVErHOOP.  Het is de plek om meer over koffie te leren. Onze eigen deelnemers worden hier opgeleid maar ook voor onze klanten zij er tal van mogelijkheden om meer over koffie te leren.

Het eerste exemplaar werd op 6 december uitgereikt aan Rob Muijt als één van onze trouwe helpers en vrijwilligers in koffiebranderij OVErHOOP en die de redactie voor deze eerste uitgave van de OVErHOOP koffieacademie verzorgde.

De boekjes zijn ook los te koop en heel leuk om in combinatie met een pak koffie cadeau te geven:

Prijs per boekje:  € 4,–

  Koffiebranderij OVErHOOP

  Havenstraat 6
  3441BJ WOERDEN
  0348-419 657
  info@overhoopkoffie.nl

  Samenwerkingen