Koffiebranderij 

Een ambachtelijke koffiebranderij met winkel in het hart van Woerden

Unieke koffie met een uniek verhaal

Bij Koffiebranderij OVErHOOP vindt je de ambachtelijke koffie die bij jou past. De geschiedenis van koffie komt in onze branderij op een unieke manier tot leven. Met het drinken van onze koffie draag je bij aan betere kansen voor jongeren en ouderen die we begeleiden naar werk.

Ons doel

Bij ons draait het om mensen.  Onze deelnemers hebben door tal van omstandigheden vaak een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is onze missie om ze weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het persoonlijke leven dat soms even OVErHOOP ligt. Samen streven naar er weer toe doen en als het lukt zelfs uitstroom richting een duurzame plek waarin werk en samenleving centraal staat.

Team

Ons team is net zo gevarieerd als onze koffiebonen. We blinken uit in lef, trots, passie en plezier. We zijn een beetje uniek soms, maar vooral heel vrolijk en behulpzaam. Deelnemers, job coaches, barista’s, brandmeesters en logistiek koffie experts vormen ons team. Met elkaar, voor elkaar, zodat we altijd de mooiste koffies kunnen maken.

Vacatures

Kom jij binnenkort het OVErHOOP team versterken? Bekijk snel onze vacature(s) om te zien op welke gebieden wij hulp kunnen gebruiken.

Job-coach

Onze OVErHOOP Jobcoach is een professionele leer-, werkmeesters van het Leger des Heils die van koffie houdt en die samen met de deelnemer een op maat gesneden leer-werktraject uitstippelt. Een pakket van op maat gesneden opleidingen of trainingen staat garant voor het ontwikkelen van trotse OVErHOOP koffie experts.

Koffiebranderij OVErHOOP

Havenstraat 6
3441BJ WOERDEN
0348-419 657
info@overhoopkoffie.nl

Samenwerkingen