Loop in de week van 13 juli even naar binnen in onze koffiebar OVErHOOP aan de Havenstraat 19 in Woerden. Coffee to Go, gratis WIFI, gratis flexplekken en de beste koffie van Woerden uit onze eigen branderij. De allerbeste cappuccino, espresso, streeksapje, thee, chocomel of lekkere snack.. Onze 50/50 workcenter barista’s laten graag hun kunsten zien.

Het is nog maart kort geleden dat we verrast werden met een enorm bedrag van € 18.336,– als resultaat van de goede doelendag van het Minkema college in samenwerking met het Kansfonds en Frederique en Robert-Jan van Zijtveldfonds. Oorspronkelijk hadden we het plan of koffiebranderij OVErHOOP uit te breiden met een extra Coffee Bike maar met dit bedrag konden we groter denken. Naast de koffiebranderij nu een extra plek om dit prachtige initiatief verder uit te breiden en meer deelnemers de kans te geven het vak van Barista te leren. Het is in het verlengde van de enorme inzet van alle studenten en studentjes van het Minkema College. Op vertoon van hun schoolpas krijgen ze 50% korting op alle warme dranken zoals koffie, thee en chocomel.

In die nieuwe koffiebar verkopen we ook hoge kwaliteit zelf gebrande koffie’s en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs en verken dit unieke plekje in het stadshart van Woerden